Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
  • Basic
  • Standard Compliant Channels
  • $50
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 1 GB of space
  • Support at $25/hour
  • Sign Up
  • Premium
  • Standard Compliant Channels
  • $100
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 10 GB of space
  • Support at $15/hour
  • Sign Up
  • Platinum
  • Standard Compliant Channels
  • $250
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 30 GB of space
  • Support at $5/hour
  • Sign Up
cover photo

NURSHAFINA BINTI AHMAD SOFIAN

Send Message
Add as Friend
NURSHAFINA BINTI AHMAD SOFIAN

About Me

No personal information is shared.
Member since
Saturday, 06 September 2014 19:58
Last online
6 hours 55 minutes ago
  • NURSHAFINA BINTI AHMAD SOFIAN
    2 months ago

    YBR excellent award ni untk yang dah habis belajar kan ?

    FARISHA BINTI ISMAIL yes untuk student yang dah habis belajar & under YBR
    1 month ago 1
  • NURSHAFINA BINTI AHMAD SOFIAN
    4 months ago

    Assalamualaikum . Saya dah hantar result saya dekat dua minggu dah melalui email result yayasan bank rakyat tapi masih belum dapat maklum balas dari pihak ybr, call pun tak dijawab .

    SITI SYAFIQAH BINTI MD KATIMON Assalamualaikum. nak tanya tentang quiz yg step 5 tu. kat mane nak jawab? tak jumpa pun. hehe
    4 months ago
  • NURSHAFINA BINTI AHMAD SOFIAN
    5 months ago

    Assalamualaikum , saya baru dapat keputusan semester (UNITEN) 7/10/2016, lain sikit tempoh pengajian berbanding universiti lain dan sudah email kepada yayasanbankrakyat.

    Moga pihak berkenaan dapat menyemak keputusan semester saya memandangkan status keputusan masih belum disemak hihi terima kasih