Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
  • Basic
  • Standard Compliant Channels
  • $50
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 1 GB of space
  • Support at $25/hour
  • Sign Up
  • Premium
  • Standard Compliant Channels
  • $100
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 10 GB of space
  • Support at $15/hour
  • Sign Up
  • Platinum
  • Standard Compliant Channels
  • $250
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 30 GB of space
  • Support at $5/hour
  • Sign Up

Masalah - masalah PPBU

Discussion started by YBR KOMUNITI 3 years ago

Komen - komen anda dan cadangan untuk tindakan pihak YBR

You need to be a member of this group before you can participate in this discussion.
NIZZATUL AQHMAR BINTI SUSHAIZAM
NIZZATUL AQHMAR BINTI SUSHAIZAM
salam, bila ye keputusan ujian saringan disember tahun lepas nak diumumkan?
2 months ago
MUHAMMAD NAZRIN BIN IDERIS
MUHAMMAD NAZRIN BIN IDERIS
salam, saya sudah mohon untuk PPBU dan telah ambil ujian saringan tapi bila disemak sekali lagi dalam user menu kata tiada permohonan dibuat. Ada masalah ke pihak PPBU?
2 months ago
NUR FARAH AQILAH BT MOHAMED ZAKI
NUR FARAH AQILAH BT MOHAMED ZAKI
Salam, saya dapat emel kata permohonan berjaya. Tapi tak keluar result dan menu pilihan ujian saringan pun dekat 'User Menu'. 11:59PM hari ini baru tamat ujian saringan tu. Ada masalah ke pihak PPBU?
3 months ago
FATIN NOR LIYANA BINTI MOHD AZMI
FATIN NOR LIYANA BINTI MOHD AZMI
Salam..nak tnya..esok pagi boleh jawab lagi kan ujian saringan online tu..internet x stable..takut nak jawab,,..huhu
3 months ago
MUHAMMAD HAFIZUDDIN BIN CHE KASSIM
MUHAMMAD HAFIZUDDIN BIN CHE KASSIM
Assalamualaikum...
Saya nak tanya, bagaimana jika kita ada maklumat yang tersilap isi dalam online form tuh,,dan saya juga dah cetak keluar..boleh pinda semula tak maklumat dalam online form tuh...?huhu
5 months ago
sayyidatul atiqah
sayyidatul atiqah
saya dah apply ppbu ..tinggal pos dokumen2 yg diperlukan..saya nak tanya salinan penyata keanggotaan bank rakyat itu apa? dan jika saya memang tidak dpt sebarang tajaan adakah saya perlu dapatkan surat pengesahan penaja juga..dan agaknya sempat ke jika saya nak dapatkan surat pengesahan tersebut seminggu sebelum 30september sekiranya saya daftar pada 31ogos
6 months ago
MOHD KHAIRUL AZRI BIN KAMARUZAMAN
MOHD KHAIRUL AZRI BIN KAMARUZAMAN
ybr nak salinan gaji .mak saya x bekerja jadi perlu ke saya buat borang pengesahan yang dia tidak bekerja atau tidak perlu menghantar salinan tersebut?
7 months ago
MOHD KHAIRUL AZRI BIN KAMARUZAMAN
MOHD KHAIRUL AZRI BIN KAMARUZAMAN
bolehkah saya mengisi jawapan 1 semester dan tahun 1 bagi soalan yang suruh nyatakan KINI SEMESTER BERAPA dan TAHUN BERAPA walaupun saya akan daftar masuk 28/8/2016
7 months ago
MOHD KHAIRUL AZRI BIN KAMARUZAMAN
MOHD KHAIRUL AZRI BIN KAMARUZAMAN
Nombor keahlian ITU apa? Macam mana nak dapatkannya
7 months ago
NURHASTINA AYU BINTI MAT HABIL
NURHASTINA AYU BINTI MAT HABIL
Assalamualaikum..agaknya bila ya jangka tarikh keputusan utk degree..sy tgh risau dah ni..yuran nk kene bayar...duit belanja dh krg dh..at least kita tahu keputusan..kalau xdddpt..boleh ikhtiar cara lain..kalau dapat Alhamdulillah..tq
1 year ago
Muhamad Hafiz Bin Mohamad Ismail
Muhamad Hafiz Bin Mohamad Ismail
Assalamualaikum Wan Muhammad Hafiz. Apa yang saya faham, walaupun dia tulis 2016, permohonan kita masih yang di sesi 7/7/2015. Kiranya, keputusan permohonan kita yang jawab ujian saringan bulan 12 haritu belum keluar la.
1 year ago
Wan Muhammad Hafidz Bin Wan Alias
Wan Muhammad Hafidz Bin Wan Alias
Assalamualaikum, dekat keputusan PPBU, ia menyatakan saya kena jawab balik ujian saringan, tapi tertulis keputusan permohonan 2016, sedangkan saya dah jawab ujian saringan disember tahun lepas, mohon pencerahan, adakah saya kena jawab sekali lagi atau mcm mana ?
1 year ago
USAMAH BIN HAIRULAZAM
USAMAH BIN HAIRULAZAM
Assalamualaikum. Keputusan ybr dh keluar ke? Mohon pencerahan. Sebab ramai tertanya2 lagi ni. Syukran
1 year ago
NURFARHANA BT SALIMEN
NURFARHANA BT SALIMEN
Salam..maaf. Nak tanye.. Lpas ujian saringan ade interview ek?
1 year ago
Muhamad Hafiz Bin Mohamad Ismail
Muhamad Hafiz Bin Mohamad Ismail
Assalamualaikum. So, keputusan PPBU dah keluar ke kalau ada yang dapat surat tawaran? Kalau yang masih status "Sukacita disenarai pendek utk ujian saringan" dikira tak lepas ke?
1 year ago
MUHAMMAD AZRI BIN SAADUN ZUBIR
MUHAMMAD AZRI BIN SAADUN ZUBIR
Assalam admin. Sy sudh terima keputusan PPBU, tapi saya termuat turun surat tawaran 3 kali sebab masalah line internet. Ada apa2 masalah tak ye sebab muat turun hanye sekali je dibenarkan.?
1 year ago
YBR KOMUNITI
YBR KOMUNITI
Sabar... ramai yang mendapat tawaran ujian saringan ini.. dlm proses terakhir.. sabar ...
1 year ago
MUHAMMAD AZRI BIN SAADUN ZUBIR
MUHAMMAD AZRI BIN SAADUN ZUBIR
Selepas ujian saringan, bile keputusan akan keluar...lamanye =(
1 year ago
nur fatini ilyana binti mohamat johari
nur fatini ilyana binti mohamat johari
salam..sy nak tanya bila keputusan ppbu diumumkn lepas ujian saringan tu?
terima kasih
1 year ago

Available Files

No files uploaded.