Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
  • Basic
  • Standard Compliant Channels
  • $50
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 1 GB of space
  • Support at $25/hour
  • Sign Up
  • Premium
  • Standard Compliant Channels
  • $100
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 10 GB of space
  • Support at $15/hour
  • Sign Up
  • Platinum
  • Standard Compliant Channels
  • $250
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 30 GB of space
  • Support at $5/hour
  • Sign Up
cover photo

Group Yayasan Bank Rakyat

Join Group
Group Yayasan Bank Rakyat

Category
General
Created
Thursday, 15 May 2014
Group Admin
Amir
  • NIZZATUL AQHMAR BINTI SUSHAIZAM replied to Masalah - masalah PPBU
    2 weeks ago

    salam, bila ye keputusan ujian saringan disember tahun lepas nak diumumkan?

  • MUHAMMAD NAZRIN BIN IDERIS replied to Masalah - masalah PPBU
    2 weeks ago

    salam, saya sudah mohon untuk PPBU dan telah ambil ujian saringan tapi bila disemak sekali lagi dalam user menu kata tiada permohonan dibuat. Ada...

  • ZULFADHILA BINTI MOHAMED Group Yayasan Bank Rakyat
    1 month ago

    Assalamualaikum. Bila keputusan untuk degree dalam negara diumumkan?

  • zahrina binti muhamad haitamin Group Yayasan Bank Rakyat
    2 months ago

    Hi, nak tanya keputusan Peringkat ke2 bagi Uni Luar Negara bila ye tahu? Selepas itu, ada juga ke exam online seperti utk Uni dlm negara? Thanks

  • MUHAMMAD HAMZI BIN ZAINOL ABKI Group Yayasan Bank Rakyat
    2 months ago

    Assalamualaikum, pelajar tajaan YBR ada wujudkan group Whatapps tak? klau ada boleh tak masukkn sya dalm group tu , sebb sya x aktif sangat dlam ni klau melalui whatapps senang sikit jdi xde la sya tertinggal ap2 benda penting yg ingin dismpaikn oleh pihak YBR ~ ini no. saya 014-6744674 huhu harap ada - feeling irritated

    YBR KOMUNITI YBR tiada group whatsapp
    2 months ago 1
  • Insyirah Fatin Binti Ishaak Group Yayasan Bank Rakyat
    2 months ago

    Assalamualaikum, saya ingin bertanya adakah Program Talent Rakyat ini sama seperti BR Smart?
    Saya baru dapat offer di emel untuk Program tersebut.

  • Muhammad Helmi Bin Muhammad Zaki Group Yayasan Bank Rakyat
    2 months ago

    Assalamualaikum. Saya telah menyertai Program Pembangunan Pelajar 1 pada 20/11 - 22/11 yg lepas. Terdapat kesalahan pada sijil yg diupload oleh YBR. Kesalahan tersebut adalah pada no ic saya. Bagaimana saya hendak maklumkan YBR tentang masalah ini ??

    YBR KOMUNITI Sila PM saya mengenai masalah ini
    2 months ago
  • ASYRAF ARIF BIN ABU BAKAR Group Yayasan Bank Rakyat
    2 months ago

    Ada siapa2 tahu pasal talent rakyat?ape tue ea?

    MOHD AZHAR ISMAIL convertkan dulu word pada PDF..you can access this converter `smallpdf'
    2 months ago
  • NUR FARAH AQILAH BT MOHAMED ZAKI replied to Masalah - masalah PPBU
    2 months ago

    Salam, saya dapat emel kata permohonan berjaya. Tapi tak keluar result dan menu pilihan ujian saringan pun dekat 'User Menu'. 11:59PM hari ini baru...

  • FATIN NOR LIYANA BINTI MOHD AZMI replied to Masalah - masalah PPBU
    2 months ago

    Salam..nak tnya..esok pagi boleh jawab lagi kan ujian saringan online tu..internet x stable..takut nak jawab,,..huhu

  • Muhammad Helmi Bin Muhammad Zaki Group Yayasan Bank Rakyat
    2 months ago

    Assalamualaikum W.B.T. Saya telah diminta untuk mendapatkan T-Pin di ATM BankRakyat. Dari pengetahuan saya T-Pin ini digunakan utk buka akaun i-rakyat. Saya sudah mempunyai akaun i-rakyat. Jadi, perlukah saya mendapatkan no T-Pin tersebut ??

    MUHAMAD RIDZUAN BIN KAMALUDIN Wasalamualaikum wbt,

    Tidak perlu sekiranya saudara sudah mempunyai akaun i-rakyat.
    2 months ago 2
  • Nurfaradila Binti Borhanudin Group Yayasan Bank Rakyat
    3 months ago

    assalamualaikum ..tumpang tanya...saya degree tahun 2 sem 1...dan masa submit permohonan tu kan...saya tak hantar salinan result sebab dalam senarai dokumen tu tak habaq pon pasal kene sediakan..valid ke? - feeling sad

    MOHAMMED FITRI BIN AHMAD TAKRI YBR akan call sekiranya perlukan dokumen tersebut.
    3 months ago 2
  • AHMAD AHMADI BIN AHMAD AHYAD Group Yayasan Bank Rakyat
    3 months ago

    Assalamualaikum wbt, tumpang tanya, kalau degree tahun 3, result kene sekalikan kea mase permohonan ? or kene update ?

  • Anwar Darwis Group Yayasan Bank Rakyat
    4 months ago

    Assalamualaikum..
    Saya sebenarnya baru tahu ttng pembiayaan boleh ubah ni melalui group whatsapp.. Baru tadi saya dan kawan2 nak isi borang permohonan online tapi tak dpt. Adakah permohonan sudah tutup?? Boleh lanjutkan tempoh permohonan x ? ;((

    nurul faeqah binti md ghazali wa alaikum salam.setahu sy permohonan ditutup 30 sep. bole cuba lg kot tahun dpan
    4 months ago 3
  • MUHAMMAD HAFIZUDDIN BIN CHE KASSIM replied to Masalah - masalah PPBU
    4 months ago

    Assalamualaikum... Saya nak tanya, bagaimana jika kita ada maklumat yang tersilap isi dalam online form tuh,,dan saya juga dah cetak keluar..boleh...

  • MUHAMMAD HAFIZUDDIN BIN CHE KASSIM Group Yayasan Bank Rakyat
    4 months ago

    Assalamualaikum...
    Saya nak tanya, bagaimana jika kita ada maklumat yang tersilap isi dalam online form tuh,,dan saya juga dah cetak keluar..boleh pinda semula tak maklumat dalam online form tuh...?huhu

    Hanisah binti Abd Wahab Tak boleh pinda maklumat yg dah submit
    4 months ago
  • NUR ATHIRAH HANANI BINTI SHALEHUDIN shared a photo in Group Yayasan Bank Rakyat

    Assalamualaikum. Nak tanya bhgian ni perlu diisi oleh pihak YBR atau pegawai bank rakyat cawangan tempat saya sendiri atau tak isi pun takpe?

    Sharifah Radhiah Bt Mat Mahmood Haritu saya pergi cawangan bank rakyat dekat Lukut,PD ni org opis tu ckp part ini, org yg kat opis yayasan bank rakyat tu yg isi nanti. Bukan dia. Dia cuma sahkan borang keangotaan tu je. Huhuhu
    3 months ago

Tujuan group ini dibuat saje2 jew..nak eratkan hubungan silaturahim...sambil2 mencari kawan..Join laa group ni..buat mcm rumah sdri ok..:-)

Category
General
Created
Thursday, 15 May 2014
Group Admin
Amir